۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷

برای شرکت در دور نهایی انتخابات ریاست جمهوری؛

ترامپ آرای لازم برای نامزدی جمهوریخواهان آمریکا را کسب کرد

ترامپ آرای لازم برای نامزدی جمهوریخواهان آمریکا را کسب کرد

نامزد جنجالی جمهوریخواهان آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، توانسته با احتساب آراء برخی از هیات‌های نمایندگی غیر وابسته به حد نصاب لازم برای کسب نامزدی در انتخابات دت پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «دونالد ترامپ» برای کسب نامزدی حزب جمهوریخواه نیاز به آراء ۱۲۳۷ هیات نمایندگی داشت ولی توانست که حمایت ۱۲۳۸ هیات نمایندگی را کسب کند.

شمار محدودی از هیات‌های نمایندگی غیر وابسته به آسوشیتدپرس گفته‌اند که در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان در ماه ژوئیه از ترامپ حمایت می‌کنند و با احتساب آراء آنها، وی توانست به حد نصاب دست پیدا کند.

هیات‌ نمایندگی وابسته فقط باید به یک نامزد معین رای دهد، حال آنکه هیات نمایندگی غیر وابسته آزاد است انتخاب خود را داشته باشد.

یکی از این حامیان، خانم «پام پولارد» رییس هیات نمایندگی اوکلاهاما است. وی گفته است: «من فکر می‌کنم که ترامپ آن بخش از هیات‌های نمایندگی را با خود همراه کرده است که وضعیت فعلی کشور را نمی‌پسندند. من مشکلی برای حمایت از ترامپ نمی‌بینم».

با ۳۰۳ هیات نمایندگی در پنج ایالت باقیمانده که قرار است روز هفتم ژوئن رای دهند، ترامپ به آسانی از حد نصاب لازم گذر خواهد کرد و لازم نیست که در کنوانسیون ملی در کلیولند اوهایو وارد رقابت با نامزدی دیگر شود.

ترامپ که پیش از این هرگز برای انتخابات ریاست‌جمهوری رقابت نکرده بود، در مبارزات مقدماتی جمهوریخواهان ۱۶ رقیب داشت.

بسیاری از چهره‌های جناح راست در حزب جمهوریخواه با احتیاط از ترامپ استقبال کرده‌اند. سایرین نگران شخصیت غیرقابل پیش بینی و اظهارات جنجال‌برانگیز او درباره زنان، مهاجرین و غیره هستند.

استیو هاوس، رییس شاخه حزب جمهوریخواه در کلرادو و یکی از هیات‌های نمایندگی غیرمتعهد که در گفتگو با آسوشیتدپرس از نامزدی ترامپ حمایت کرده است، گفته که سابقه این میلیاردر به عنوان یک تاجر را دوست دارد.

وی اظهار داشت: «رهبری کردن، رهبری است. اگر او بتواند اطرافش را با چهره‌های سیاسی پر کند فکر می‌کنم فردی مناسب باشد».

این میلیاردر آمریکایی نخستین بار در ۱۶ ژوئن پارسال و در سالن زیرین برج ترامپ نامزدی‌اش را اعلام کرد، حرکتی که کسی آن را جدی نگرفت. سپس سخنرانی‌های او که با اظهارنظرهای تحریک آمیز همراه بود سرخط رسانه‌ها شد که به تقویت وضعیت او برای ادامه راه کمک کرد.

ترامپ، مکزیکی‌ها را «متجاوزان جنسی» خطاب کرد و وعده داد که دیواری حائل میان آمریکا و مکزیک احداث کند تا از ورود مهاجران جلوگیری شود و پیشنهاد کرد که برای مدتی نامعلوم مسلمانان نتوانند به آمریکا سفر کنند.

او از زنان به خاطر چهره‌شان انتقاد کرد و حتی رقبایش را از صفات تند بی‌نصیب نگذاشت. اصطلاحاتی چون «مارکو کوچولو» روبیو، جب بوش «ضعیف» و تد کروز «دروغگو» همراه با صفات دیگر، موجب بروز واکنش‌های زیادی علیه وی شد. با این حال، تمام رقبایش میدان را به او واگذار کرده و او یکه‌تاز رقابت‌ها شد.

نامزدی دونالد ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی اتفاق می‌افتد که وی در دوره‌های گذشته بارها این مسئله را به شوخی برگزار کرده بود.

آن گونه که مقامات دولت باراک اوباما از جمله جان کری، وزیر امور خارجه و خود رییس جمهوری آمریکا گفته‌اند، نامزدی دونالد ترامپ باعث نگرانی رهبران جهان شده است.

اوباما روز پنجشنبه ششم خرداد گفت رهبران کشورهای خارجی به دلایل درستی در مورد دونالد ترامپ نگرانند. او نامزد حزب جمهوریخواه برای مقام ریاست‌جمهوری را به بی‌اطلاعی از امور جهان متهم کرد.

کد خبر 3669144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha